Bruk ditt forbrukslån

Bruk ditt forbrukslån

Forbrukslån

Forbrukslån er et lån som ofte er i media. Her brukes det mye tid på å snakke om hvordan forbrukslånet ikke er så bra og hvordan lånet påfører andre folk skade ved at ting er for dyrt. Lånet koster rett og slett for mye penger. Det snakkes i den sammenheng om hvordan forbrukslån bør begrenses og hvordan det må settes en maksimum rente på dem. Det rare er at det snakkes lite om kredittkortene. Disse kortene er jo mer skadelig enn forbrukslånet. Forbrukslånet koster mindre enn kredittkortet. Det er også lettere å få kredittkort enn det er å få forbrukslån. Tenk derfor igjennom hva du gjør og hvordan dette gjøres slik at du ikke blir hengende igjen med feil gjeld.

Rente

Ser vi på kredittkortet har den en gjeld på rundt 14% til hele 50%. Renten på kredittkortene er så skadelige at det ikke skulle vært lov å ha kredittkort med en slik høy rente. Hvis myndighetene skulle begrense noe ville det vært mer normalt og forståelig at de demper salget av kredittkort. Forbrukslånet er et bedre lån fordi disse lånene hjelper deg som låntaker med å strukturere andre lån.

Se på forbrukslånet. Det gjør at du kan finne en god rente ved å søke på lånet gjennom en sammenligningstjeneste og en låneformidler som Sambla, eller andre som har tilgang til disse gode teknologiene. Forbrukslånet gir deg muligheten til å betale ned disse lånene slik at du slipper å sitte på dem lengre enn du må. Kredittkortene er jo laget slik at du ikke kan betale dem ned så lett. Dette fordi du som bruker av dem ofte ser at det er litt rom og da bestemmer seg for å bruke det lille rommet. Jobber du noen måneder med å betale ned dette rommet kommer du i en situasjon hvor du plutselig bruker det opp igjen. Da er du like langt som du var.

Spar penger

Det viktigste for deg som person er å få en sunn økonomi. Du kan få en sunn økonomi ved å låne deg ut av problemer så lenge du har muligheten til å betale ned lånet. Det første skrittet er å betale ned kredittkort, med forbrukslån. Det går fortere på denne måten. Deretter begynner du å jobbe med forbrukslånene. Det tar nok for lengre tid. Her snakker vi om flere år med hardt arbeid. Har du en vanlig jobb med en vanlig inntekt kan det fort ta ganske mange år å bli kvitt forbrukslån. Eier du et hus kan du belåne det noe slik at du får ned forbruksgjelden noe eller helt. Får du økt huslånet ditt vil du få alt inn der. Det vil hjelpe noe slik at du heller bruker tiår på å bli kvitt all gjeld sammen eller at du i hvert fall er gjeldfri når huset blir solgt. Kanskje du flytter et sted hvor det er billigere å bo.