Kjøp forbruksartikler

Kjøp forbruksartikler

Forbrukslån
Forbrukslån er for å kjøpe ting. Navnet forteller deg alt. Lånet er laget for at du skal kose deg og kjøpe det du har lyst på. Du får med andre ord penger til å bruke, bruke på deg selv eller på andre. Bankene bryr seg ikke om hva du bruker pengene til, så du kan fint bruke de på nettopp hva du vil. Dra på ferie, kjøp et fett stereoanlegg eller kjøp deg et radiostyrt fly.

Forbrukslån krever ikke noe fra deg. Du trenger ikke å stille med noen form for sikkerhet. Det gjør det lett for deg og også veldig lett for bankene. Jo mindre krav jo mindre oppfølging. Så lenge du betaler på lånet så bryr ikke banken seg om hva du bruker pengene på. Vel, selv om du ikke betaler banken så bryr de seg for så vidt fortsatt ikke hva du bruker eller har brukt pengene på. Norske banker har et veldig lavt tap på lån, så de føler seg ganske sikre på at pengene kommer tilbake til dem selv ganske raskt og ganske presist.

En av de virkelig praktiske tingene med forbrukslån er at du kan kjøpe deg hva du vil. Du kan ta opp et forbrukslån med lav rente på 200.000 kroner i morgen hvor du kan bruke pengene på forskjellige ting. Du kan spekulere i Bitcoin eller annen kryptovaluta. Du kan fint også bruke noen av pengene til å kjøpe deg nye ski, en snøscooter, ny tv og andre ting. På denne måten kan du virkelig dekke flere behov samtidig. Dette er veldig fint hvis du nettopp har kjøpt deg et hus. Du kan da ta opp et forbrukslån for å pusse opp hjemme, kjøpe ny sofa, kjøpe nye hvitevarer og kjøpe deg nye utemøbler, for å nevne noen varianter.

Kjøp biler
Banker kan være tilbakeholden på lån til privatpersoner for forskjellige grunner. Ønsker du deg en skikkelig kuul bil, men får ikke med deg banken på lån 100% med pant i bilen? Flere og flere banker ønsker at folk de er usikre på legger inn 10-20% av bilens kjøpesum selv, for deretter å spytte inn resten selv. Klarer ikke du å legge inn 10-20% selv, så finnes det omveier. Si at du ønsker å kjøpe deg en ny Tesla eller en ny Jaguar, da snakker vi fort rundt 800-900.000 kroner. Det vil si at du må spytte inn minimum 80.000 kroner og maksimum 180.000 kroner. Da lønner det seg heller å ta opp forbrukslån på den delen du må dekke selv, eller på hele kjøpesummen hvis kjøpesummen er innenfor det du trenger.

Kjøp bobiler
Bobiler er veldig i vinden akkurat nå. I 2017 økte bobilsalget i Norge med 19% sammenlignet med 2016. Dette er en helt ekstrem vekst. Kjøper man bobiler hos NM Bobilutleie eller NM Bobilsalg så finner man priser som ligger innenfor det man kan få et forbrukslån til. Med andre ord, du kan kjøpe deg et sted å bo med et forbrukslån.